Veliki uspjeh Poletove škole nogometa na memorijalnom turniru Zoran Vrhovac u Novom Čiću!

Veliki uspjeh Poletove škole nogometa na memorijalnom turniru Zoran Vrhovac u Novom Čiću!Na memorijalnom turniru Zoran Vrhovac koji se održao 20. i 21. kolovoza Poletovi limači i prstići ostvarili su izvrsne rezultate osvojivši 2. i 3. mjesto.
Pod vodstvom trenera Marija Stuparića limači su zauzeli 2. mjesto na turniru ostavivši iza sebe ekipe HNK Gorice, NK Gradića, NK Turopoljca, NK Sesvetski Kraljevec i druge. U finalu je s(p)retniji suparnik ipak bio NK Dinamo Hidrel rezultatom 1:0 iako je utakmica lako mogla otići i na našu stranu. Naš Ivano Sučić je osvojio nagradu za najboljeg strijelca turnira, dok je Ivano Detelić zajedno sa Sučićem izabran u Dream Team turnira. Uspjeh je još veći ako se uzme u obzir da su u našoj ekipi bila samo 2 igrača izlaznog 2012. godišta te 3 curice!

U kategoriji prstića pod vodstvom trenera Igora Rožića naša ekipa osvojila je 3. mjesto. Iza nas su ostale ekipe NK Vrbovec, NK Sesvetski Kraljevec, HNK Gorica, NK Dinamo Hidrel i drugi. U polufinalu bolja momčad od nas bio je NK Most sa rezultatom 1:0 koji je kasnije u finalu pobjedio NK Blato sa 5:1. U utakmici za 3. mjesto naši prstići su izvukli zadnje atome snage i pogotkom Leona Hotija svladali NK Vrbovec sa 1:0. Naš Niko Jerković izabran je u Dream Team turnira. I sve to prstići su ostvarili bez standardnog vratara pa su se na golu izmjenjivali igrači!


Čestitamo
našim najmlađima na velikom uspjehu!

Veliki uspjeh Poletove škole nogometa na memorijalnom turniru Zoran Vrhovac u Novom Čiću!